آموزش آشپزی نوجوان | خوراک گوجه‌بادمجان
  • کد مطالب: ۲۳۴۴۶۲
  • /
  • ۰۵ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۴

آموزش آشپزی نوجوان | خوراک گوجه‌بادمجان

امروز می‌خواهیم یک غذای بامزه درست کنیم که هم مزه‌اش خوب است هم اسمش جالب است. این غذا، خوراک گوجه‌بادمجان است که به آن «یتیمچه» هم می‌گویند.

مرجان اسماعیلی - امروز می‌خواهیم یک غذای بامزه درست کنیم که هم مزه‌اش خوب است هم اسمش جالب است. این غذا، خوراک گوجه‌بادمجان است که به آن یتیمچه هم می‌گویند.

بادمجان‌ها را می‌شوییم و پوست می‌گیریم. سپس آنها را به شکل تکه‌های مربعی خرد می‌کنیم. پیاز و سیر را هم در دو ظرف جداگانه ریز می‌کنیم. گوجه را تکه‌تکه خرد می‌کنیم تا در آخر از آنها استفاده کنیم.

بادمجان‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بعد پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم و آنها را هم کنار می‌گذاریم. سپس سیر را کمی در روغن تفت می‌دهیم.

بادمجان و پیاز سرخ‌شده را با سیر مخلوط می‌کنیم. گوجه‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد، نمک، فلفل و زرچوبه و یک لیوان آب داغ به مواد اضافه می‌کنیم و در ماهیتابه را می‌گذاریم تا با شعله‌ی ملایم بپزد.

حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد که غذای ما آماده شود. هر وقت آب مواد کم شد و به‌اصطلاح به روغن نشست، یتیمچه‌ی ما آماده است. این غذا را می‌توانید با نان نوش جان کنید!

 

چی لازم داریم؟

بادمجان متوسط ۴ عدد

گوجه‌ی متوسط ۲ عدد

پیاز متوسط یک عدد

سیر ۲ حبه

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.